Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Το Επιμελητήριο Γρεβενών κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό ότι θα πραγματοποιήσει διεθνές συνέδριο και φεστιβάλ γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων στο πλαίσιο του Διασυνοριακού ΙΡΑ προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ» το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Νοεμβρίου 2013 στο Κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

  Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Σάββατο 2 Νοεμβρίου φεστιβάλ γευσιγνωσίας 18.00-21.00.

-Κυριακή 3 Νοεμβρίου Συνέδριο και φεστιβάλ γευσιγνωσίας 10.30-14.00,

  Τις εκδηλώσεις προσκαλούνται να παρακολουθήσουν όσοι το επιθυμούν.

 

 

                                                                                 Ο Πρόεδρος

 

                                                                                 Νικόλαος Ράμμος

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Τα Επιμελητήρια Καστοριάς, Φλώρινας και Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Γραφείο της Αν. Γενικής Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών και το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Σχέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σόφια, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Σόφια στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων για τους κλάδους τουρισμού και τροφίμων – ποτών στην Βουλγαρία.

Το πρόγραμμα της αποστολής περιλαμβάνει:

27 Νοεμβρίου, άφιξη στην Σόφια

28 Νοεμβρίου, κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις

Οι τομείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον της βουλγαρικής αγοράς είναι:    Τρόφιμα - ποτά, ελαιόλαδο, τυροκομικά, ιχθυρά, τουρισμός, καταλύματα, ξενοδοχεία.

Η συμμετοχή στην αποστολή, σας δίνει τη δυνατότητα:

-να πραγματοποιήσετε προκαθορισμένες συναντήσεις με τις κατάλληλες επιχειρήσεις

-να διερευνήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας

-να ενημερωθείτε για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 200 € πλέον ΦΠΑ 23 % ανά εταιρεία (άτομο).Σε περίπτωση συμμετοχής πλέον του ενός ατόμου το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 100 € πλέον ΦΠΑ 23 %

στο κόστος αποστολής συμπεριλαμβάνονται :

ü  Ατομικό πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων.

ü  Διαμονή και ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο

ü  Γραμματειακή υποστήριξη και διοργάνωση εκδήλωσης.

ü  Ενοικίαση αίθουσας για την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών συναντήσεων

ü  Οδική μεταφορά με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη

Οι επιχειρήσεις αναλαμβάνουν να καλύψουν εξ ιδίων το κόστος διερμηνείας, εάν αιτηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή την δήλωση συμμετοχής μέχρι 17 Οκτωβρίου 2013, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και να καταβάλουν το ποσό των 200 € πλέον ΦΠΑ σε λογαριασμό που τηρεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην τράπεζα Eurobank με IBAN:                        

GR 5902601970000860200265284. Στο καταθετήριο πρέπει να αναφέρεται η χώρα της επιχειρηματικής αποστολής και η επωνυμία της επιχείρησης. Αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας, παρακαλούμε να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 2467022442

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2467028981,26926 φαξ 2467022442 Υπεύθυνη: κα Tογκαρίδου Κων/να

Κατεβάστε την αίτηση (αρχείο .doc)

asfvsv

 

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αθανάσιου Σκορδά παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των προτάσεων στο πρόγραμμα ''''Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)'' του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013''. Νέα προθεσμία υποβολής ορίζεται η 21-10-2013 και ώρα 14.00 (2.00μ.μ.). (Ημερομηνία απόφασης & ανάρτησης στη ''Διαύγεια'' 10/10/2013). Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ αριθμ. πρωτ. Oικ. 9670/1764/30-07-2013 1246/95/04-02-2011 Απόφαση του Υφυπουργού  Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

 

 Απόφαση

 

 Τροποποίηση περίληψη πρόσκλησης

Δελτίο τύπου ΥΠΑΑΝ    

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Από τη Διεύθυνση Έγκρισης και Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων, υπενθυμίζεται στο επενδυτικό κοινό, ότι στις 30 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στον αναπτυξιακό νόμο οι οποίες θα αξιολογηθούν από το μήνα Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Οι αιτήσεις υπαγωγής που θα υποβληθούν από 31 Οκτωβρίου και έως 30 Απριλίου 2014 θα αξιολογηθούν από το Μάιο του 2014, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 8 του Ν.3908/2011 όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει από την παράγραφο 5 του άρθρου 23 του Ν.4146/2013.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των δύσκολων ημερών που διανύουμε και στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται τόσο από επιχειρήσεις στην Σαουδική Αραβία και στην Αίγυπτο όσο και από την Ελλάδα, διοργανώνει Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή 07-13/12/2013, στις πόλεις Tζέντα της Σαουδικής Αραβίας και στο Κάιρο και Μπεχεϊρα της Αιγύπτου (απέχει από την Αλεξάνδρεια περίπου 45 λεπτά), σε συνεργασία με τα τοπικά Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια.

Κατεβάστε το σχετικό υλικό. (αρχείο .zip)

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η Πρόεδρος κυρία Σοφία Οικονομάκου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ), αποφάσισαν από κοινού να δώσουν μια δυνατή απάντηση σε όλους αυτούς που αμφισβητούν την εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στην πατρίδα μας και να διοργανώσουν στην Αθήνα Διεθνές Forum με θέμα: "Women Lead the Success in the Economy" (Οι Γυναίκες ηγούνται της Επιτυχίας στην Οικονομία) (www.eedege-congress.eu). Το τριήμερο Forum θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-7 Δεκεμβρίου 2013 στην Αίθουσα «Ερμής», του Συνεδριακού Κέντρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Στόχος του Forum, είναι να αναδείξει την Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματία, το δυναμικό της ρόλο στην υφιστάμενη κατάσταση, δεδομένης της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, αλλά και της γενικότερης ύφεσης σε παγκόσμιο επίπεδο, τις επιτυχίες της στον τοπικό και παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη και φυσικά να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα που την απασχολούν προτείνοντας παράλληλα λύσεις. Πέραν της παρουσίασης των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα, το Forum θα περιλαμβάνει διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, δραστηριότητες δικτύωσης και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

Γυναίκες επικεφαλής Θεσμικών Οργάνων και Φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γυναίκες που συντονίζουν κάθε μορφής Σωματεία και Ενώσεις, Στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, διακεκριμένες Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι γυναικείων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μέλη Επιμελητηρίων, Σωματείων και Ενώσεων, σε μια κοινή Σύσκεψη θα καταθέσουν απόψεις, καλές και εφαρμοσμένες πρακτικές, δοκιμασμένες λύσεις και αποτελέσματα που προέκυψαν. Μέσα από αυτή την κοινή διαβούλευση των Μεντόρων της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας αναμένεται να εκμαιευθούν νέες κατευθύνσεις, να ληφθούν νέα μέτρα και να αναδειχθούν νέες δυνατότητες, με στόχο να προωθηθούν στις γυναίκες επιχειρηματίες ώστε να δυναμώσουν και να ενισχύσουν τις προοπτικές επιτυχίας τους στις αγορές του κόσμου.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια πλατφόρμα στην οποία θα εναποτεθεί το πολύτιμο υλικό του Forumκαι το οποίο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Μέσω της πλατφόρμας αυτής θα είναι δυνατή η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων, πρακτικών, δράσεων και συμπερασμάτων, όχι μόνον μεταξύ των συμμετεχόντων στο Συνέδριο, αλλά γενικότερα μεταξύ των γυναικών επιχειρηματιών σε όλο τον κόσμο.

Αναφερόμενη στο Διεθνές Forum η Πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, κυρία Σοφία Οικονομάκου επισήμανε, «Οι Γυναίκες του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών προσβλέπουμε σε μια νέα διάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και οραματιζόμαστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πατρίδας μας και στην αντιμετώπιση της κρίσης. Στην ουσία η κρίση για μας, σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής, με τις γυναίκες πιο δραστήριες στον επιχειρηματικό στίβο, αναδεικνύοντας το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και τα προσόντα τους, με επιλεγμένες και οργανωμένες επιχειρηματικές κινήσεις και με μια πολιτεία αρωγό στις προσπάθειές μας και θεματοφύλακα της επιχειρηματικής ηθικής και της διαφάνειας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Forum: Γραμματεία Forum, ARTION Conferences & Events, τηλέφωνο: 2310250932 (απευθείας), 2310272275 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες για την ΕΕΔΕΓΕ

Η ΕΕΔΕΓΕ εκπροσωπεί τις 250.000 γυναίκες επιχειρηματίες, εγγεγραμμένες στα Επιμελητήρια της Ελλάδος και έχει συσταθεί από την Κεντρική Ένωση των Ελληνικών Επιμελητηρίων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας στη χώρα μας.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 37.644

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

            Διακηρύττει ότι την 14η Νοεμβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών) στο Δημοτικό κατάστημα θα διεξαχθεί ανοικτός διεθνής διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης α) για την προμήθεια καυσίμων, το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στη μέση τιμή λιανικής πώλησης την ημέρα παράδοσης στην πόλη των Γρεβενών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41-45 της αριθμ. 11389/1993 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) και β) για την προμήθεια λιπαντικών το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στην ενδεικτική τιμή του κάθε είδους του προϋπολογισμού, σύμφωνα με το σχέδιο της υπηρεσίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2286/1995, του Ν. 3438/2006, του Ν. 3463/2006 , ΠΔ 60/2007 και του ΕΚ.Π.ΟΤΑ. για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014» του Δήμου Γρεβενών και των Νομικών Προσώπων αυτού .

            Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 1.118.313,61€ μαζί με το Φ.Π.Α.

Τα υπο προμήθεια είδη είναι:

Πετρέλαιο θέρμανσης_506.000 λίτρα  - Πετρέλαιο ντίζελ_224.700 λίτρα - Αμόλυβδη βενζίνη_47.400 λίτρα

Γράσα και λιπαντικά_640τεμ. - Αντιψυκτικά παρασκευάσματα_290τεμ.

Εκλεπτυσμένα και ποικίλα χημικά προϊόντα (ADBLUE)_600τεμ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου υπό πάσα μορφή επιχείρησης.

Κάθε προσφορά συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντα προς τον Δήμο Γρεβενών σε ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%), συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α

           Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές θα παραλαμβάνουν τα τεύχη και συμπληρωματικές πληροφορίες από την αναθέτουσα αρχή το αργότερο μέχρι 7-11-2013 ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 13,00. Θα συμπληρώνουν την οικονομική προσφορά τους επί εντύπου σφραγισμένου που θα χορηγεί ο Δήμος Γρεβενών. Το κόστος των εγγράφων για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δέκα (10,00) Ευρώ.

            Περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία του Δήμου Γρεβενών, γραφείο Προμηθειών:

Πληροφορίες: Δημήτριο Στέφο

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 51100 Γρεβενά

Αριθμός τηλεφώνου: +302462350887

Αριθμός ΦΑΞ: +302462350864

Ηλεκτρονική Δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosgrevenon.gr

Οι προσφορές θα κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής που έχει οριστεί ως ανωτέρω ή θα κατατεθούν αυτοπροσώπως ή από νόμιμο εκπρόσωπο.

           Επίσης θα μπορούν να σταλούν με συστημένη επιστολή ή με courier στην παραπάνω διεύθυνση από τους ενδιαφερόμενους με δική τους ευθύνη.

Γρεβενά  08-10-2013

   Ο Δήμαρχος Γρεβενών

   Δημοσθένης Κουπτσίδης

Μεταξύ των ημερομηνιών 06-10 Νοέμβριου  2013 πρόκειται να πραγματοποιηθεί 
Έκθεση « AGRICULTURE STOCK BREEDING POULTRY AND DAIRY INDUSTRY FAIR » από την εταιρία TÜYAP ADANA FAIRS ORGANIZATION και στην Τουρκία- ADANA – στο
TÜYAP ADANA INTERNATIONAL FAIR AND CONGRESS CENTER – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη
στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (04-07 Νοέμβριου 2013) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες
(04-07 Νοέμβριου 2013) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.adanatarimfuari.com/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο,
παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.


Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 24.10.2013 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;
Κατηγορία Γραφείο Τύπου
Σελίδα 1 από 2


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.