Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Από την αρχή του έτους έχουν αναφερθεί στο Γραφείο μας αρκετές περιπτώσεις εξαπάτησης ελληνικών επιχειρήσεων ή πολιτών από φυσικά ή νομικά πρόσωπα με φερόμενη έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Δεδομένου ότι   καταγράφεται αύξηση παρόμοιων περιστατικών σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, αλλά και τροποποίηση των μεθόδων απόπειρας αποκόμισης παράνομων κερδών, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα κάτωθι:

α) Χρήση πλαστών στοιχείων

Σημαντικό ποσοστό των ανωτέρω περιπτώσεων αφορά την υποτιθέμενη πώληση προϊόντων, κυρίως αγροτικών μηχανημάτων ή επαγγελματικών αυτοκινήτων, από ιδιώτες που χρησιμοποιούν πλαστά στοιχεία εταιρειών με έδρα τη Βρετανία. Οι «πωλητές» έχουν ως στόχο κυρίως ιδιώτες και η επαφή με αυτούς γίνεται μέσω διαδικτύου, όπου αναρτούν τις σχετικές αγγελίες. Τα στοιχεία επικοινωνίας που εμφανίζουν μπορεί να ανήκουν σε άλλες εταιρείες από την αναφερόμενη ή ακόμη και σε εταιρείες που έχουν παύσει να λειτουργούν. Στις περιπτώσεις όπου η ανεύρεση του πωλητή ή του προϊόντος γίνεται από το διαδίκτυο, προ της αποστολής οποιουδήποτε χρηματικού ποσού είναι απολύτως αναγκαίος ο έλεγχος των στοιχείων της εταιρείας, είτε μέσω του Γραφείου μας είτε μέσω του διαδικτυακού τόπου του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του Ηνωμένου Βασιλείου http://www.companieshouse.gov.uk/. Επιπρόσθετα, σημειώνουμε ότι έλεγχος των ευρωπαϊκών εταιρειών μπορεί να πραγματοποιηθεί με καταχώρηση του ΑΦΜ της εταιρείας ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/.

β) Ψευδή/παραπλανητικά ηλεκτρονικά μηνύματα

Επίσης, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις στις οποίες ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες έχουν λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άτομα που παρουσιάζονται ως υπεύθυνοι αγορών μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ (όπως ASDA, TESCO και Sainsbury’s) και ενδιαφερόμενοι να αγοράσουν σημαντικές ποσότητες προϊόντων. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις περιπτώσεις αυτές καθώς οι μεγάλες αλυσίδες, κατά κανόνα, δεν επικοινωνούν με υποψήφιο προμηθευτή κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Συνήθως, η αναζήτηση νέων προμηθευτών ή προϊόντων γίνεται από εξουσιοδοτημένους προς τούτο αντιπροσώπους ή επί τη βάση προσφορών και παρουσιάσεων που έχουν αποστείλει στους αρμόδιους υπεύθυνους αγορών οι υποψήφιοι προμηθευτές. Επίσης, οι υπεύθυνοι αγορών δεν αποστέλλουν απευθείας τηλέφωνα επικοινωνίας, καθώς προτιμούν να επικοινωνούν με ηλεκτρονικά μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση καλόν είναι, της όποιας συμφωνίας, να προηγείται έλεγχος της αυθεντικότητας των στοιχείων του μηνύματος.

γ) Υποκλοπή ηλεκτρονικών διευθύνσεων και εκτροπή πληρωμών

Επιπρόσθετα, το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί δύο, προς το παρόν, περιπτώσεις όπου ιδιώτες έχουν υποκλέψει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προμηθευτών ελληνικών εταιρειών από το εξωτερικό (κυρίως από χώρες Ασίας) και έχουν εκτρέψει την πληρωμή προς δικούς τους λογαριασμούς. Στις περιπτώσεις αυτές, οι ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν μήνυμα με τα στοιχεία του συνεργάτη τους με το οποίο τους υποδεικνύετο να αποστείλουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό στο Λονδίνο αντί για το συνήθη λογαριασμό που χρησιμοποιείτο στις μέχρι τότε συναλλαγές. Από τα στοιχεία που μας απεστάλησαν ήταν προφανές ότι είχαν υποκλαπεί τα ηλεκτρονικά μηνύματα που ανταλλάσσονταν μεταξύ των συνεργαζόμενων εταιρειών, καθώς ο φερόμενος ως συνεργάτης διέθετε όλα τα στοιχεία της συναλλαγής. Στις περιπτώσεις αυτές, προ της εκτέλεσης οιασδήποτε μεταφοράς χρημάτων, καλόν είναι οι ελληνικές εταιρείες να έρχονται σε επαφή με τους συνεργάτες τους, χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να διακριβώσουν την αυθεντικότητα των σχετικών μηνυμάτων.

Εν κατακλείδι, στην περίπτωση που κάποια εταιρεία ή ιδιώτης παραπλανηθεί από δράσεις ως οι αναφερόμενες ανωτέρω και αποστείλει χρήματα, εκτός της δικής μας ενημέρωσης, θα πρέπει να καταθέσει μήνυση στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές της έδρας ή του τόπου κατοικίας, ούτως ώστε, μέσω αυτών, να ενημερωθούν οι αντίστοιχες βρετανικές. Ειδικότερα, σε περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης, , θα ήταν σκόπιμο να ενημερώνεται, παράλληλα με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και η ειδική υπηρεσία της βρετανικής αστυνομίας για την ηλεκτρονική απάτη (Νational Fraud and Internet Crime Rreporting Centre, «Action Fraud Uk»,  http://www.actionfraud.police.uk), προκειμένου η υπόθεση να καταγραφεί για ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες από πλευράς των αστυνομικών αρχών.

Το Γραφείο μας παραμένει στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμει στην διακρίβωση των στοιχείων εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου και την κοινοποίηση περιπτώσεων εξαπάτησης στις αρμόδιες αρχές της χώρας.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.  

 

Ο Προϊστάμενος

Αντώνιος Κατεπόδης

Σύμβουλος ΟΕΥ Α'

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Δεσκάτη, 27/11/2013

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                                                                     Αρ. Πρωτ. : 11761

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Πληροφορίες: Tζιουβάρας Απ.

Τηλέφωνο: 24623-51810

Fax: 24623-51105

e-mail: dimosdes@otenet.gr

website: www.dimos-deskatis.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος ΔΕΣΚΑΤΗΣ διακηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014» (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης, , βενζίνης αμόλυβδης και λιπαντικών) για τις ανάγκες του Δήμου Δεσκάτης και των Νομικών Προσώπων αυτού , με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης α) για την προμήθεια καυσίμων , το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στη μέση τιμή λιανικής πώλησης την ημέρα παράδοσης στον Νομό Γρεβενών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41-45 της αριθμ. 11389/1993 απόφασης του υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) και β) για την προμήθεια λιπαντικών το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τις εκατό % στην ενδεικτική τιμή του κάθε είδους του προϋπολογισμού, σύμφωνα με το σχέδιο της υπηρεσίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2286/1995, του Ν. 3438/2006 και του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α..Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 225.564,78 € μαζί με το Φ.Π.Α.

Τα υπό προμήθεια είδη είναι:

Πετρέλαιο θέρμανσης_119.000 λίτρα   - Πετρέλαιο ντίζελ_35.000 λίτρα - Αμόλυβδη βενζίνη_7.600 λίτρα

Γράσα και λιπαντικά_1240lt. - Αντιψυκτικά παρασκευάσματα_200lt.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 20-12-2013 και ώρα. 10:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Δεσκάτης , ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του προϋπολογισμού χωρίς το ΦΠΑ και ορίζεται στο ποσό των 9.169,30ευρώ , κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.

Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν προσφορά για συγκεκριμένα είδη η εγγύηση συμμετοχής θα είναι 5% επί του επί του προϋπολογισμού των ειδών αυτών χωρίς το ΦΠΑ .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Δεσκάτης, τηλέφωνο 24623-51810 ,24623-51109, Τζιουβάρας Απόστολος & Καραστέργιος Ευθύμιος , Γραφείο Προμηθειών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΓΚΟΣ

Προκήρυξή μας, που αφορά ΑΝΟΙΚΤΟ διαγωνισμό για την για την προμήθεια ενός (1) ηλεκτρονικού συστήματος πληροφοριών.

Κατεβάστε την Προκήρυξη και τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ανακοινώνουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ύστερα από την αριθ. 257/14-11-2013 (θέμα 6ο ) εγκριτική Απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου


ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ


Δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΤΙΡΙΟΥ» , με CPV 50710000-5 (του ΠΠΥΥ 2012), για ένα (1) έτος, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, προϋπολογισμού δαπάνης 120.000,00€ με ΦΠΑ από πιστώσεις του Νοσοκομείου, με αριθμό Διακήρυξης 12/2013.
Τόπος εκτέλεσης εργασιών: Tο Γ.Ν.Γρεβενών Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών λόγω του επείγοντος : στις 10-12-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 μ.μ. στο Τμήμα Γραμματείας (Πρωτόκολλο)-2ος όροφος του Νοσοκομείου, Περιοχή Στρατοπέδου, Τ.Κ. 51100 Γρεβενά.
Γλώσσα: Eλληνική
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 11-12-2013 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στο Γραφείο Προμηθειών του Νοσοκομείου Γρεβενών, από την αρμόδια Επιτροπή.
Πληροφορίες όλες τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο Γραφείο Προμηθειών του Νοσοκομείου: Περιοχή Στρατοπέδου, Τ.Κ. 51100 Γρεβενά, τηλ. 24623-50311 και στην ιστοσελίδα www.nosgrevenon.gr > διαδρομή ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ.

 

 

 

Κατηγορία Γραφείο Τύπου
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 13:33

AGRA 2014 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η 20η Διεθνής Έκθεση AGRA 2014 διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο στο PLOVDIV της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Βουλγαρίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2013 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς το 92% ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ το 90% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους .

Προϊόντα που προβάλλονται:

  • Αγροτικός τομέας (αγροτικά μηχανήματα χωματουργικά, θεριστικά, σποράς τρακτέρ, ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σπόροι και επεξεργασία, λιπάσματα, τεχνολογίες και εξοπλισμός, λιπάσματα, αρδευτικός εξοπλισμός και τεχνολογίες Συσκευασίας)
  • Τομέας κτηνοτροφικών προϊόντων (εξοπλισμός, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, κτηνιατρικά φάρμακα)
  • Τομέας ιχθυηρών προϊόντων (αναπαραγωγή, τεχνολογίες, συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, θαλασσινά και βάρκες και πλοία για θαλάσσιο και ποταμίσιο ψάρεμα).
  • Τομέας ανθοκομικής, κηπουρικής (άνθη και φυτά για κήπους και θερμοκήπια, έπιπλα και αξεσουάρ για κήπους, είδη ανθοκομικής, εξοπλισμός και εργαλεία).  

  

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια: 29430 τετρ. μέτρα . Λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζεται, το 2013 προβλέπεται να ξεπεράσει τα 35000 τετρ. μέτρα.
  • Σύνολο εκθετών: 821 εταιρείες(355 από Βουλγαρία 466 από 32 χώρες.)
    • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 33897 η πλειοψηφία από Βουλγαρία αλλά και από γειτονικές χώρες (Ρουμανία Σερβία Μολδαβία ,Ουκρανία Σκόπια κλπ)

      (*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

       

      To κόστος ανέρχεται σε      85 €/τμ + 60 € registrationfee για εσωτερικό χώρο, πλέον ΦΠΑ και

       

                                                        30€ /τμ+ 60 € registrationfee για εξωτερικό χώρο, πλέον ΦΠΑ.

       

      Ο Οργανισμός στην προσπάθεια να στηρίξει στο μέγιστο δυνατό τις ελληνικές επιχειρήσεις, διατηρεί και για το 2014 το υψηλό ποσοστό στήριξης.

       

      Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει :

       
      • ενοίκιο χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό stand
        • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος , καθαρισμός stand)
      • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
       

      ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

       

      Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους:

       

      1. Προκαταβολή, το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής και το ποσό των 60 € (registrationfee) άμεσα και

       

      2. Εξόφληση του υπόλοιπου 50 % και του ανάλογου ΦΠΑ με επιταγή λήξης ως 15 Φεβρουαρίου 2014.

       

      Σημειώνουμε για διευκόλυνση σας αρ. λογαριασμού :

       
      1. ALPHA BANK 802002001001510 iban: GR88 0140 8020 8020 0200 1001 510 (πρώην Εμπορική 84029998 Εκθέσεων) .
      2. ΤΡΑΠ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6040-040030-232 iban: GR43 0171 0400 0060 4004 0030 232 (ΠΡΩΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ 0400400302336).
       

      Παρακαλούμε η εξόφληση της συμμετοχής να γίνει με επιταγή που θα αποσταλεί με courier υπόψη κ.Ο.Κωλέτση, ταυτόχρονα με την αίτηση συμμετοχής στον ΟΠΕ (M. Aντύπα 86, 163 46 Ηλιούπολη).

       

      Η εμπρόθεσμη καταβολή από όλους τους εκθέτες του ποσού που αντιστοιχεί στην συμμετοχή   είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση του χώρου και επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης, μόνο εφόσον ο χώρος αυτός διατεθεί σε άλλη εταιρία.

       

      Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία

       

      Χάρης Σγουράκης

       

      Διευθυντής Εκθέσεων

       
Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Εμπρόθεσμη πληρωμή 5ου διμήνου 2013 και δόσεων ρύθμισης Ν.4152/2013.

Σας γνωρίζουμε ότι τελευταία ημέρα εμπρόθεσμης πληρωμής του 5ου διμήνου 2013 είναι η Δευτέρα 2/12/2013.

Την ίδια μέρα καταβάλλεται και η μηνιαία δόση μέσω πάγιας εντολής των ρυθμίσεων Ν.4152/2013, μαζί με τυχόν ανεξόφλητη δόση της 31/10/2013, προσαυξημένη κατά 15%, προκειμένου να μην απωλεσθεί το δικαίωμα της ρύθμισης.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να συνεννοηθούν με την Τράπεζα επιλογής τους σχετικά με:

  • Την ακριβή ώρα εκτέλεσης των παγίων εντολών ώστε να έχουν πιστώσει έγκαιρα τους λογαριασμούς τους.
  • Το ανώτατο όριο εκτέλεσης της πάγιας εντολής ( αν έχει καθορισθεί) έτσι ώστε να επαρκεί για την πραγματοποίηση της πληρωμής.

Για την προστασία των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων προτείνεται η ύπαρξη επαρκούς υπολοίπου από την προηγούμενη μέρα.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Η 2η έκθεση χειροποίητου Handmade Dreams έρχεται στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, 29- 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2013!

Στην πρώτη ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση Handmade Dreams την οποία επισκέφτηκαν πολλές χιλιάδες επισκεπτών, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σπουδαίους δημιουργούς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προβάλουν τη δουλειά τους σε μία μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού.

Η 2η έκθεση χειροποίητου Handmade Dreams στοχεύει για ακόμα μία φορά στο υψηλό επίπεδο των δημιουργών, με αυθεντικά, πρωτότυπα και πραγματικά χειροποίητα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σας κατεβάστε τη σχετική Πρόσκληση Συμμετοχής

Πάρτε μία μικρή γεύση από την 1η έκθεση Handmade Dreams στην Αθήνα, βλέποντας το βίντεο της έκθεσης:  http://www.handmadedreams.gr/index.php/news/76-1st-handmade-dreams-exhibition-video

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Δέσποινα Μπρατσή
Τηλ.: 694 25 99 701
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 10:44

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ PORTAL "ΕΡΜΗΣ"

Το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης ενός portal στο internet στο οποίο θα «ανεβούν» όλες οι εν δυνάμει και εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις από Ελληνικά Επιμελητήρια που συμμετέχουν στον «Ερμή» και από τα Ρώσικα Επιμελητήρια που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στο επόμενο Forum του «Ερμή» εντός του έτους 2014.
Το portal θα έχει την δυνατότητα να «συνδέει» ελληνικές και ρώσικες επιχειρήσεις που έχουν ενδιαφέρον για κοινές κατηγορίες προϊόντων και να ενημερώνει αυτόματα αντίστοιχα τις ελληνικές και τις ρώσικες για την ένδειξη ενδιαφέροντος.
Επίσης, κάθε ελληνική επιχείρηση θα μπορεί να επιλέγει και να ενημερώνει ηλεκτρονικά ρώσικες επιχειρήσεις για ένδειξη ενδιαφέροντος για εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων. Παρομοίως, οι ρώσικες επιχειρήσεις θα μπορούν να εντοπίζουν ελληνικές επιχειρήσεις ανά κατηγορία προϊόντων και να γίνεται αυτόματη ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων.
Τέλος, μια δεύτερη δυνατότητα του portal που ήδη λειτούργησε σε μεγάλο βαθμό στο συνέδριο του «Ερμή», είναι η δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο συνέδριο και η επιλογή επιχειρήσεων ελληνικών ή ρώσικων αντίστοιχα που επιθυμεί συνάντηση – επαφή κάθε επιχείρηση με αυτόματη δημιουργία ωρολογίου προγράμματος συναντήσεων και ενημέρωσης των στοιχείων και των δεδομένων των επιχειρήσεων με τις οποίες επιθυμεί συνάντηση.
Για την επίτευξη των ανωτέρω, εφόσον επιθυμείτε, παρακαλούμε όπως μας διαθέσετε λίστα επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου σας στις οποίες θα αποσταλεί εκ μέρους μας (ή εκ μέρους σας ή από κοινού) e-mail στο οποίο θα τους ζητείτε η έγκριση (με αυτοματοποιημένη επιλογή) για «ανεύρεση» των στοιχείων τους στο portal του «Ερμή». Ήδη ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων (άνω των 400) είναι αναρτημένες στο site του «Ερμή».
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας στην υποστήριξη των στόχων και επιδιώξεων του «Ερμή», που είναι η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είναι καθοριστική για την επιτυχία των στόχων.
Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε για την αποδοχή των ανωτέρω προτάσεών μας και με χαρά είμαστε στη διάθεσή σας να παρευρεθούμε για τυχόν διευκρινήσεις – εξηγήσεις προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.


Για το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής
Κλεόβουλος Αλεξιάδης
Γενικός Διευθυντής Αστικής Εταιρίας

Κατηγορία Γραφείο Τύπου
Σελίδα 1 από 2


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.