Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

    25-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

                  ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ

 

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» στην Αθήνα  στις 25-26 Ιανουαρίου 2014 ανακοινώνει τις επιβεβαιωμένες έως σήμερα συμμετοχές της ρωσικής αποστολής.

 

Πρόκειται για μια δυναμική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers,  που θα παρουσιάσει αντικειμενικά και ολοκληρωμένα τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς, ενώ θα προβεί σε διάλογο και σε περιορισμένο αριθμό στοχευμένων επιχειρηματικών συναντήσεων τύπου Β2Β με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Ως ενδεικτικά πεδία ενδιαφέροντος αναφέρονται τα εξής προϊόντα:

 

ü  Μέλι (συμπεριλαμβανομένου μέλι καστανού

 

ü  Μαστίχα

 

ü  Ελιές

 

ü  Ελαιόλαδο

 

ü  Φρούτα

 

ü  Φέτα

 

ü  Κατεψυγμένες πίτες και άλλα προϊόντα

 

ü  Μαρμελάδες

 

ü  Χαρουπόμελο και σιρόπι από χαρούπι

 

ü  Κονσέρβες λαχανικών και κομπόστες φρούτων

 

ü  Κονσέρβες ψαριού

 

ü  Σάλτσες

 

ü  Πατέ

 

ü  Προϊόντα ζαχαροπλαστικής

 

Οι συμμετοχές της ρωσικής αποστολής και τα πεδία ενδιαφέροντος θα εμπλουτίζονται συνεχώς και θα κοινοποιούνται.

 

Σε στενή συνεργασία με την εκθεσιακή διοργάνωση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014», την εξαιρετικά σημαντική αλλά και μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη χώρα μας, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απευθύνει μια ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής για όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της προώθησης των ελληνικών προϊόντων, διάσημων για την ποιότητα και την ανωτερότητά τους, παγκοσμίως. Ένας στόχος που ταυτίζεται άμεσα με την αποστολή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, αφού ο διεθνής χαρακτήρας της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας, με βασικούς άξονες την προαγωγή του κλάδου, τη στήριξη δημιουργικών συνεργασιών των ελληνικών εταιριών μεταξύ τους αλλά και με εταιρίες από το εξωτερικό. Απώτερος σκοπός, η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, η παροχή νέας δυναμικής και η δημιουργία νέων προοπτικών για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά,  παντού στον κόσμο.

 

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">secretary@hrcc.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

ü  Η Έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» θα διαρκέσει από 24 έως και 27 Ιανουαρίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή της  «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» στο τηλ. 210 96 101 35 ή στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ü  Σημειώνεται, ότι το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του  προνομιακούς όρους συμμετοχής στην  Έκθεση.

 

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και στον Βουλευτή Γρεβενών αναφορικά με την ανάκληση  λειτουργίας της Συν/κής Τράπεζας Δυτ. Μακεδονίας .

ΘΕΜΑ: «Ανάκληση λειτουργίας Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτ.Μακεδονίας»....

Με αφορμή την ξαφνική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτ. Μακεδονίας στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών γεννήθηκαν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ,από τον κ.. διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος . Δεδομένου ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας έδωσε τα τελευταία χρόνια ανάσα ρευστότητας στα Μέλη μας και στήριξε την τοπική οικονομία

Γιατί επιλέγει αυτή η στιγμή ,κατά την οποία η επιχειρηματική κοινότητα αντιμετωπίζει  ασφυκτικό πρόβλημα ρευστότητας ,σε μια περιοχή όπως αυτή των Γρεβενών που η ανεργία αγγίζει το 40% του ενεργού πληθυσμού και η καταναλωτική του δυνατότητα έχει μειωθεί συντριπτικά με αποτέλεσμα να απειλείται σοβαρά βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Τι θα γίνει με τους επιχειρηματίες κατόχους μεριδίων αλλά και δανειολήπτες της Τράπεζας ;

Τι θα γίνει με τους λογαριασμούς καταθέσεων των μελών του Επιμελητηρίου μας που διατηρούσαν στη Τράπεζα και πρέπει να αποπληρώσουν επιταγές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ;

Θα υπάρξει προστασία των μεριδιούχων και των δανειοληπτών ;

Θα υπάρξει διασφάλιση των όρων αποπληρωμής των δανείων ;

Υπάρχει έκδηλη ανησυχία και αναταραχή των μελών του Επιμελητηρίου μας για όλες αυτές τις παρενέργειες που ανέκυψαν από την απόφαση του κλεισίματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας .

Παρακαλούμε για την άμεση απάντηση στα ερωτήματα μας .                                                                                             

                                                                                                          Ο Πρόεδρος

                                                                                                       Νικόλαος Ράμμος 

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Πληροφορίες: Tζιουβάρας Απ.

Τηλέφωνο: 24623-51810

Fax: 24623-51105

e-mail: dimosdes@otenet.gr

website: www.dimos-deskatis.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος ΔΕΣΚΑΤΗΣ διακηρύσσει Πρόχειρο Mειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014» (είδη παντοπωλείου, γάλακτος, αναψυκτικών-ποτών, είδη κρεωπολείου ,κατεψυγμένα είδη, είδη αρτοποιείου, είδη οπωρολαχανοπωλείου και είδη ζαχαροπλαστείου) για τις ανάγκες του Δήμου Δεσκάτης και των Νομικών Προσώπων αυτού , με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης α) για την προμήθεια ειδών Οπωρολαχανοπωλείου , Κρεοπωλείου και Κατεψυγμένων το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στη μέση τιμή λιανικής πώλησης την ημέρα παράδοσης, στο Νομό Γρεβενών όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της Υπηρεσίας Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών , β) με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή επί της ενδεικτικής τιμής του προϋπολογισμού για τα υπόλοιπα είδη σύμφωνα με το σχέδιο της υπηρεσίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2286/1995, του Ν. 3463/2006 και του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α..Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 67.249,87 € μαζί με το Φ.Π.Α. 13% & 23% (59.263,27 € χωρίς ΦΠΑ)

Ο Διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 27-12-2013 και ώρα. 10:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Δεσκάτης , ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του προϋπολογισμού χωρίς το ΦΠΑ και ορίζεται στο ποσό των 2.963,16ευρώ , κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.

Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν προσφορά για συγκεκριμένα είδη η εγγύηση συμμετοχής θα είναι 5% επί του επί του προϋπολογισμού των ειδών αυτών χωρίς το ΦΠΑ .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Δεσκάτης, τηλέφωνο 24623-51810 ,24623-51109, Τζιουβάρας Απόστολος & Καραστέργιος Ευθύμιος , Γραφείο Προμηθειών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΓΚΟΣ

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών στα πλαίσια του Διασυνοριακού Προγράμματος IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013» και συγκεκριμένα του Έργου InCommon που υλοποιείται στην Ελλάδα από το Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών και στην Αλβανία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κορυτσάς και την εταιρία EuroPartners Development ...

προσκαλεί τις επιχειρήσεις:

(α) μεταποίησης αγρο-διατροφικών προϊόντων,

(β) εστίασης, και τις

(γ) ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,

της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών να συμμετάσχουν εθελοντικά στη χρήση του λογότυπου του Έργου InCommon. Το λογότυπο αυτό συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις έναν αριθμό υποχρεώσεων ο οποίος αποσκοπεί στην ανάδειξη των τοπικών αγρο-διατροφικών προϊόντων και την βελτίωση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων των κλάδων που προαναφέρθηκαν. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Έργο InCommon υπάρχουν στον ιστότοπο του Έργου (www.incommonproject.com), ενώ λεπτομέρειες για τα κριτήρια ποιότητας των συμμετεχόντων επιχειρήσεων δίνονται από το Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο Έργο InCommon διατίθενται από τα γραφεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών στην διεύθυνση Εμμανουήλ Παππά 7.

Καθώς και στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου (www.epimelitiriogrevenon.gr)

                                                                                Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Το ETP είναι κοινοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων που αποσκοπεί στην υποστήριξη της προσπάθειας των μικρομεσαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων να δραστηριοποιηθούν στις αγορές της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας.

Η βασικής επιδίωξη είναι τα εκπαιδευόμενα στελέχη να αποκτήσουν γνώση των επιχειρηματικών πρακτικών, της κουλτούρας και της γλώσσας των χωρών αυτών. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επικέντρωσης στους κλάδους που ενδιαφέρουν την κάθε επιχείρηση, ώστε να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση και επιχειρηματική δικτύωση και να είναι σε θέση να αναπτύξουν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο διείσδυσης στην αγορά.

Το κόστος της εκπαίδευσης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, παρέχεται υποτροφία ύψους 26.400€ (2.200€ /μήνα ) για την Ιαπωνία και 24.000€ (2.000€ /μήνα) για την Κορέα.

Ειδικά για την Κορέα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Τρεις εβδομάδες εκπαίδευσης στην οικονομία, ιστορία, κουλτούρα και κοινωνία της χώρας.
  2. Τριάντα εβδομάδες εκπαίδευσης σε θέματα διοίκησης των κορεατικών επιχειρήσεων, παράλληλα με την εκμάθηση της γλώσσας, σε συνεργασία με το φημισμένο κορεατικό πανεπιστήμιο Yonsei.
  3. Δώδεκα εβδομάδες εργασίας με τη μορφή μαθητείας (Internship) σε κορεατική επιχείρηση.

Η Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων για την περίοδο 2014 – 2015 λήγει στις 15-5-2014.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΤΡ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Τηλ. +3228002828 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα:http://www.euetp.eu/ .

Ειδικά για την Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία Μάλτα, Πορτογαλία και Ισπανία, αρμόδιο είναι το γραφείο του ΕΤΡ στη Μαδρίτη, το email του οποίου είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια του συνεδρίου MONEY SHOW  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από το Ελληνο-Βουλγαρικό επιμελητήριο ( ΕΒΕΒΕ ) ημέρα Κυριακή από τις 14.00 έως τις 16.00μμ στο: HILTON HOTELστην Αιθ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2.

Το θέμα της ανωτέρω εκδήλωσης αφορά τις δυνατότητες οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Οι ομιλητές του πάνελ θα είναι οι παρακάτω:

  • Κουτσίκος Παναγιώτης (Ergo Ιατρική Προμηθευτική - Πρόεδρος ΕΒΕΒΕ)
  • Κατσαρός Νικόλαος  (Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτος – Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ)
  • Ζερίτης Παναγιώτης (Πρόεδρος Ομίλου Ζερίτη – Χαρτοβιομηχανία)
  • Γεωργόπουλος Νικόλαος (Γεν. Διευθυντής DRUJBA GLASSWORKS SA, Σόφια Βουλγαρίας)
  • Μαθιός Δημήτριος (Επίχειρηματίας – Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής)

Συντονίστρια Πάνελ: Λιόκα Αγγελική

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», και αφορά την υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής και κατάρτισης, με σκοπό την Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας.

Περιγραφή Προγράμματος

Το Πρόγραμμα αφορά στις εξής δύο Δράσεις: 

Δράση 1 «Συμβουλευτική και Mentoring σε θέματα Εξωστρέφειας».

Ο Στόχος της Δράσης 1, είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για θεωρίες και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν:

  • Να αυξήσουν την κατανόησή τους αναφορικά με τη διαδικασία διεθνοποίησης των επιχειρήσεων.
  • Να έχουν, ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, ένα γρήγορο εργαλείο αξιολόγησης της εξαγωγικής ετοιμότητας της επιχείρησής τους.
  • Να αποκτήσουν ένα πλαίσιο προγραμματισμού των εξαγωγικών δράσεων της επιχείρησής τους.
  • Να διευκολύνουν τη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων σε πρακτικά θέματα εξωστρέφειας.

Η Συμβουλευτική θα έχει διάρκεια 22 ώρες ανά άτομο και θα είναι επιδοτούμενη με 5 ευρώ (μεικτά) ανά ώρα.

Δράση 2 «Κατάρτιση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας».

Η Δράση 2 αφορά στην παροχή κατάρτισης με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων των επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Η Κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα είναι επιδοτούμενη με 5 ευρώ (μεικτά) ανά ώρα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

  • 8 Βήματα για να Εξάγω
  • Όροι Παράδοσης (INCOTERMS)
  • Όροι Πληρωμής
  • Δίκτυα Διανομής
  • Τελωνειακά & Φορολογικά Θέματα
  • Ηλεκτρονικό Τελωνείο
  • Συσκευασία & Labeling προϊόντων
  • Τιμολογιακή Πολιτική
  • Εξαγωγικό Marketing & Εκπόνηση Έρευνας Αγοράς
  • Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις & Αποστολές
  • Διαπολιτισμική Επικοινωνία & Εξυπηρέτηση Διεθνών Πελατών
  • Υγιεινή & Ασφάλεια 
Περιφέρειες: Όλη η Ελλάδα
Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι:

  • εργαζόμενοι σε μικρομεσαία επιχείρηση ή 
  • αυτοαπασχολούμενοι ή
  • επιχειρηματίες με στόχο την διεθνοποίηση

Καταρτιζόμενοι ανά Κλάδο και Περιφέρεια

Περιφέρεια

Συμβουλευτική και mentoring

Καταρτιζόμενοι

ΣΥΝΟΛΟ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ

18

600

618

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

31

1040

1071

ΗΠΕΙΡΟΣ

6

180

186

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

1

102

103

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

14

480

494

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

28

980

1008

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

5

160

165

ΚΡΗΤΗ

12

400

412

Υποσύνολα

115

3.942

4.057

 

 

 

 

Περιφέρεια

Συμβουλευτική και mentoring

Καταρτιζόμενοι

ΣΥΝΟΛΟ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

1

40

41

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

7

195

202

Υποσύνολα

8

235

243

 

 

 

 

Περιφέρεια

Συμβουλευτική και mentoring

Καταρτιζόμενοι

ΣΥΝΟΛΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

23

780

803

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

2

80

82

ΑΤΤΙΚΗ

52

1.763

1.815

Υποσύνολα

77

2.623

2.700

Γενικό Σύνολο

200

6.800

7.000

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:

  1. Αίτηση συμμετοχής
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  3. Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος
  4. Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα
  5. Πρόσφατη φωτογραφία
  6. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς μία μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα κεντρικά γραφεία  της   ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200  και  Ιακωβάτων  61,  111 44 Κ. Πατήσια,  Αθήνα) ή στους συνεργαζόμενους φορείς.

Η ΕΕΔΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ.: 210 2110 100, κο Λεωνίδα Κικαρέα ή κα Ελένη Καραγιαννίδου καθώς επίσης μπορείτε να επισκέπτεστε και την ιστοσελίδα της ΕΕΔΕ  http://www.exostrefeia-eede.gr/programma.html" href="http://www.exostrefeia-eede.gr/programma.html">http://www.exostrefeia-eede.gr/programma.html

Αρχεία

Αίτηση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα

Ενημερωτικό Έντυπο για την Δράση 1: «Συμβουλευτική και Mentoring σε θέματα Εξωστρέφειας»

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την ανάληψη παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου: «MedDiet: MediterraneanDietandEnhancementofTraditionalFoodstuff», Πρόγραμμα Διασυνοριακής ΣυνεργασίαςMEDENPICBC

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας προκηρύσσει Δημόσιο ανοιχτόδιαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από τεχνικό-οικονομική άποψη προσφορά για την ανάθεση του έργου: ‘’Διοργάνωση πιλοτικών εκπαιδευτικών δράσεων για μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Μεσσηνίας’’ στο πλαίσιο της Δράσης 4.2. του έργου «MedDiet: MediterraneanDietandEnhancementofTraditionalFoodstuff(Μεσογειακή Διατροφή και Προώθηση των Παραδοσιακών Προϊόντων)» που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ENPI CBC MED. Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 90% από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά  10% από Εθνική Συμμετοχή.

Ο συνολικός ανώτατος προϋπολογισμός του έργου του παρόντος διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ (35.000,00) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι, εισφορές κοινωνικής ασφάλισης, έξοδα ταξιδιού και λοιπές δαπάνες που θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει ο Ανάδοχος για την επιτυχή υλοποίηση του έργου. Προσφορές που αφορούν σε τμήμα του έργου δε γίνονται δεκτές.

Η διάρκεια των παρεχόμενων υπηρεσιών ως τις 31.06.2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων, επαγγελματίες του κλάδου που πληρούν συνολικά τις ελάχιστες απαιτήσεις.

Λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή σε οποιαδήποτε δικαιούχο χώρα του μηχανισμού προενταξιακής βοήθειας που συστάθηκε με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1085/2006 του Συμβουλίου, της 17ης Ιουλίου 2006, για τη θέσπιση μηχανισμού προενταξιακής βοήθειας (IPA) [15] ή οποιοδήποτε κράτος μέλος του ΕΟΧ, σύμφωνα με το άρθρο 21του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1638/2006.

Περίληψή της προκήρυξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας www.messinianchamber.gr, στην ιστοσελίδα του ΔΙΑΥΓΕΙΑ www.diavgeia.gov.gr, στο τεύχος Δ.Δ.Σ., στον εθνικό και τοπικό τύπο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 30 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 14.00 μμ.

Τόπος υποβολής προσφορών, πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης παρέχονται εργάσιμες μέρες και ώρες 9 π.μ. έως 15.00 μ.μ. από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, γραφείο Διευθυντή, κα. Προκοπέα Σωτηρία, τηλ.27210 62200, φαξ 2721062229, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Μανιάτης Δημήτριος


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.