Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Η πρωτοπόρος και μόνη καταξιωμένη στη συνείδηση του ελληνικού κοινού έκθεση για την εξοικονόμηση ενέργειας και όλες τις μορφές θέρμανσης, επιστρέφει φέτος πιο δυνατή από ποτέ, έχοντας συγκεντρώσει ΟΛΕΣ τις πιο γνωστές και ισχυρές εταιρείες του κλάδου!

  • Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις
  • Πάνω από 60.000 επισκέπτες

Μετά την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, την οποία μάλιστα πολλοί θέλησαν να μιμηθούν έχοντας αντιληφθεί τις τεράστιες προοπτικές της, η έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013”, επιστρέφει φέτος πιο δυνατή από ποτέ, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από 27-30 Σεπτεμβρίου, από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων BeBest.

Το σημαντικό αυτό εκθεσιακό event είναι το μεγαλύτερο στον χώρο και έχει βοηθήσει όσο τίποτα άλλο στην ανάδειξη του κλάδου, με αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια να βρει φανατικούς υποστηρικτές. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή φέτος είναι θεαματικότατη, με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες της αγοράς να έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να λείψουν, ενώ την ίδια στιγμή έχει αρχίσει να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον και από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητάει συνεχώς πληροφορίες, αναζητώντας μία διέξοδο από μία μεγάλη οικονομική “πληγή” της καθημερινότητάς του .

Όπως αρχικά είχαν προβλέψει οι δημιουργοί και διοργανωτές του φιλόδοξου αυτού εκθεσιακού εγχειρήματος, η σημασία και απήχησή του σε ένα τεράστιο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού ήταν τουλάχιστον θεαματικές, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες είναι απόλυτα δεκτικοί όταν έχουν μπροστά τους ένα προϊόν που αξίζει την προσοχή τους και ότι με τη σειρά τους, όσες επιχειρήσεις διαθέτουν το εν λόγω προϊόν, έχουν μία τεράστια ευκαιρία να αξιοποιήσουν την έκθεση για να το προβάλλουν εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά!

Η Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013” έρχεται για να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του χώρου να κάνουν το ίδιο, ανοίγοντας νέους δρόμους στο κοινό και συστήνοντάς το με τις πιο εξελιγμένες μορφές θέρμανσης, οι οποίες όμως, δεν ’’καίνε’’ το πορτοφόλι του.

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2013

27-30 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, είσοδος απο Λ. Ποσειδώνος)

www.oikonomiki-thermansi.gr

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Οι τρεις φίλοι, Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου και Αντρέας Σκουτέλλας, συνδυάζοντας την αγάπη τους για το ποδήλατο με τη διάθεσή τους για προσφορά, αποφάσισαν να διοργανώσουν Ποδηλασία Αγάπης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Οι ποδηλατιστές θα διασχίσουν συνολικά 3.848 χιλιόμετρα στις δύο χώρες, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων, τα οποία στην πορεία θα τροφοδοτήσουν κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που υποστηρίζουν άπορες οικογένειες.

Η ποδηλασία στην Ελλάδα θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεβρίου 2013 από την Κομοτηνή και θα συνεχιστεί σε διάφορες περιοχές της χώρας. Την 10η Σεπτεμβρίου (ημέρα Τρίτη) οι τρεις ποδηλατιστές με την απαραίτητη συνοδεία, θα φτάσουν στα Γρεβενά, περνώντας προηγουμένως από τoυς οικισμούς Ταξιάρχη, Μηλιάς, Βατολάκκου, Μυρσίνης, Μικρού Σειρηνίου και Μεγάλου Σειρηνίου και θα διανυκτερεύσουν στα Γρεβενά, όπου θα διεξαχθεί σχετική εκδήλωση. Εν συνεχεία την επομένη , 11 Σεπτεμβρίου 2013, θα αναχωρήσουν για Καλαμπάκα, περνώντας από τους οικισμούς Ελευθεροχωρίου, Αγίων Θεοδώρων και Ανοίξεως.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρακαλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη που αντέχουν στη ζέστη, προκειμένου να συγκεντρωθεί μια σεβαστή ποσότητα χρήσιμων ειδών. Από τα είδη που θα συγκεντρωθούν, το 1/3 θα αποσταλεί στην Κύπρο, ενώ τα 2/3 θα διανεμηθούν σε οικογένειες των Γρεβενών μέσω του συλλόγου αλληλεγγύης «Ελπίδα» και του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Γρεβενά.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, καλύπτοντας τη φιλοξενία των ποδηλατιστών και προσφέροντας τρόφιμα.

Αναλυτικότερα στοιχεία για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά:

- Οι τρεις ποδηλατιστές, με δύο ακόμα εθελοντές και το φορτηγό που συγκεντρώνει τα τρόφιμα που προορίζονται για την Κύπρο, θα φτάσουν στην πόλη των Γρεβενών στις έξι το απόγευμα (18.00).

- Την ώρα εκείνη καλούνται όσοι ποδηλατιστές επιθυμούν να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην είσοδο της πόλης (χώρος εμποροπανήγυρης), έτσι ώστε μόλις φτάσουν και οι τρεις ποδηλατιστές να γίνει συμβολικά ο γύρος της πόλης με τα ποδήλατα. Η ποδηλατο-βόλτα εντός πόλης θα τερματιστεί στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (Διοικητήριο).

- Στον ίδιο χώρο (Διοικητήριο «Κώστας Ταλιαδούρης»), καθ’ όλη τη διάρκεια της 10ης Σεπτεμβρίου όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να φέρνουν τρόφιμα και λοιπά είδη. Τα είδη θα παραλαμβάνουν μέλη του συλλόγου «Ελπίδα» και του Ερυθρού Σταυρού.

- Τα είδη που μπορεί ο καθένας να προσφέρει ειδικότερα είναι:

  1. Τρόφιμα
    1. Ζυμαρικά
    2. Ρύζι
    3. Ντοματοχυμούς
    4. Τόνους
    5. Ζαμπονάκια
    6. Ζωμός (κύβος)
    7. Όσπρια
    8. Αλεύρι
    9. Ζάχαρη
    10. Διάφορα είδη καφέ
    11. Ατομικούς χυμούς
    12. Λάδι
    13. Τσάι
    14. Παιδικές τροφές
    15. Δημητριακά
    16. Γάλα μακράς διαρκείας
    17. Μέλι
    18. Μαρμελάδες
    19. Οτιδήποτε αντέχει στη ζέστη
  2. Καθαριστικά – είδη για το μπάνιο
    1. Σαμπουάν
    2. Οδοντόκρεμες
    3. Ξυριστικά
    4. Σερβιέτες
    5. Απορρυπαντικά πιάτων και ρούχων
  3. Διάφορα
    1. Αντικουνουπικά
    2. Πάνες για παιδιά και ενήλικες
    3. Χαρτικά
  4. Σχολικά είδη

Περισσότερες πληροφορίες για την Πανελλαδική και Παγκύπρια Ποδηλασία Αγάπης μπορείτε να βρείτε στη σχετικά σελίδα στο facebook:

https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%91%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82/154058901447024

https://www.facebook.com/events/457883914309751/

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το πρόγραμμα «Προώθηση Προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία και Τσεχία)», που υπέβαλε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σε συνεργασία με μερικά Επιμελητήρια.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιανουάριο 2016 και συνολικό προϋπολογισμό 3.152.624,00 Ευρώ. Το επικοινωνιακό μήνυμα του προγράμματος είναι το «Daily Choice» και αφορά στην προβολή και στην προώθηση προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ και ειδικότερα των παρακάτω κατηγοριών σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές:

- ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΠ:

Φέτα, Κασέρι, Πηχτόγαλο Χανίων, Φορμαέλα Αράχωβας, Παρνασσού, Μετσοβόνε, Καλαθάκι Λήμνου, Σφέλα, Ανεβατό, Μανούρι, Γαλοτύρι, Λαδοτύρι Μυτιλήνης, Μπάτζος, Ξυνομυζήθρα Κρήτης.

- ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΠ:

Ελαιόλαδο: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Σέλινο Κρήτης, Φοινίκι Λακωνίας, Αποκόρωνας Χανίων Κρήτης, Καλαμάτας, Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης, Βόρειος Μυλοπόταμος Ρεθύμνης Κρήτης, Πέτρινα Λακωνίας, Κροκεές Λακωνίας.

Βρώσιμες Ελιές: Θρούμπα Αμπαδιάς Ρεθύμνης Κρήτης, Ελιά Καλαμάτας.

Άλλα προϊόντα: Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια.

- ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΓΕ:

Ελαιόλαδο: Λέσβος, Μυτιλήνη, Χανιά Κρήτης, Λακωνία.

Άλλα Προϊόντα: Κρητικό Παξιμάδι.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι παραγωγικές, μεταποιητικές ή εμπορικές επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα του AGROCERΤ και έχουν δικαίωμα χρήσης των σημάτων ΠΟΠ/ΠΓΕ.

Η ΚΕΕ έχει ετοιμάσει – -πληροφοριακό υλικό και ειδικό ερωτηματολόγιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το οποίο, αφού συμπληρωθεί από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατόν, θα πρέπει να κατατεθεί στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια θα υπάρξει διεξοδική ενημέρωση των ενδιαφερομένων και παρουσίαση του προγράμματος, των δράσεών του και των επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων του σε ξεχωριστή ενημερωτική ημερίδα σε κάθε Επιμελητήριο.

Δράσεις Daily Choice

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 31.717

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος του Δήμου Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης, σύμφωνα με το σχέδιο της υπηρεσίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2286/1995, του Ν. 3438/2006, του Ν. 3463/2006 και του ΕΚ.Π.ΟΤΑ. όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει   σήμερα, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΥΣ 2013»,, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 73.777,73μαζί με τον ΦΠΑ 23% σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας :

           Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 02-09-2013 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα στο Δημοτικό κατάστημα Γρεβενών που βρίσκεται στη διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας 01, Γρεβενά, 51100 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Ώρα λήξης αποδοχής προσφορών: 10.00

Το τεύχη του διαγωνισμού θα χορηγούνται από την υπηρεσία μέχρι και την 30-8-2013.

Γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου υπό πάσα μορφή επιχείρησης.

Εγγύηση συμμετοχής ποσού 3.690,00 € ισόποση με το πέντε (5) % του προϋπολογισμού, που θα απευθύνεται στο Δήμο Γρεβενών.

Απαραίτητο δικαιολογητικό η υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 με την οποία θα δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση των Τεχνικών Προδιαγραφών και της διακήρυξης.

Περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία του Δήμου Γρεβενών, γραφείο Προμηθειών:

Πληροφορίες: Δημήτριο Στέφο

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 51100 Γρεβενά

Αριθμός τηλεφώνου: +302462350887

Αριθμός ΦΑΞ: +302462350864

Ηλεκτρονική Δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosgrevenon.gr

Οι προσφορές θα κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής που έχει οριστεί ως ανωτέρω. Οι προσφορές θα κατατεθούν αυτοπροσώπως ή από νόμιμο εκπρόσωπο.

        

Γρεβενά   26-08-2012

Ο Δήμαρχος Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Σας γνωρίζουμε ότι στις 20–24 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη η εν θέματι εκδήλωση, με σκοπό την προώθηση των τουριστικών ευκαιριών στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππούπολης σε επιμέρους τουριστικές δραστηριότητες (οινοτουρισμός, spa, προσκυνηματικός/πολιτιστικός τουρισμός κτλ.). Για περισσότερες πληροφορίες, επισυνάπτεται σχετική ενημερωτική επιστολή των διοργανωτών και φόρμα συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας και με τους διοργανωτές στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

Municipality of Plovdiv

OP “Tourism” – Marketing & Advertising

Τηλ./Φαξ: +359 32 656 794

Κινητό: +359 899646205, +359 882393876

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Οι σύνδεσμοι/επιμελητήρια παραλήπτες του παρόντος δελτίου παρακαλούνται για την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών σας. Παρακαλούμε οι σχετικοί πίνακες να διαβιβάζονται αυτούσιοι, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μην χάνουν τις προθεσμίες αναζητώντας πληροφορίες, που αναφέρονται σ’ αυτούς. Οι σχετικές πληροφορίες για τους διαγωνισμούς βρίσκονται επίσης στην ιστοσελίδαwww.agora.mfa.gr/bg60.

            Οι ενδιαφερόμενοι για την προμήθεια συγκεκριμένου τεύχους προκήρυξης, θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στον αρμόδιο κατά περίπτωση φορέα, ο οποίος διεξάγει το διαγωνισμό. Τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και το κόστος προμήθειας του τεύχους του κάθε διαγωνισμού αναφέρονται στους κάτωθι πίνακες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (1€ = 1,95583 BGN)

Αα/№

ΤΙΤΛΟΣ

ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

1. 

Προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων (σε 962 παρτίδες)

Προϋπολογισμός (άνευ ΦΠΑ):

περίπου BGN18.926.561

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο GeorgiStranski

8A, Bul. GeorgiKochev

5800 Pleven
Βουλγαρία

Τηλ.: +35964886279
Fax: +359 64804212

Web:  http://www.umbalpleven.com/

Πληροφορίες: καYordanka Genova

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

27.08.2013 – 16:00

Κόστος: BGN60 (με ΦΠΑ)

 

Για πρόσθετα έγγραφα και διευκρινίσεις:

 

ΠανεπιστημιακόΝοσοκομείο Georgi Stranski

8A, Bul. GeorgiKochev

5800 Pleven
Βουλγαρία

Τηλ.: +35964886228
Fax: +359 64804212

Υπόψη κας Zdravka Lazarova

 

Για αναλυτικότερα στοιχεία επί του διαγωνισμού (στη βουλγαρική) βλ και:

http://www.umbalpleven.com/turgove/zop/303-q---------------

09.09.2013 – 16:00

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων πρέπει να απευθύνονται στην κάτωθι διεύθυνση:

ΠανεπιστημιακόΝοσοκομείο Georgi Stranski

8A, Bul. GeorgiKochev

5800 Pleven
Βουλγαρία

Τηλ.: +35964886228
Fax: +359 64804212

Υπόψη κας Zdravka Lazarova

 

2

Προμήθεια και εγκατάσταση ελαστικών ιμάντων μεταφοράς για ιμάντες μεταφορών σωληνοειδών σε αυτοκινητόδρομο

Προϋπολογισμός (άνευ ΦΠΑ):

BGN10.672.000

TETsMaritsaiztok 2“ EAD

Περιφέρεια Stara Zagora

6265 s. Kovachevo
Βουλγαρία
Τηλ.: +359
42662221 / 42662912
Fax: +359 42662950

Web:  http://www.tpp2.com

Πληροφορίες: για τεχνικές ερωτήσεις - eng. IvoTodorov, για διαδικαστικές ερωτήσεις - eng. Krasimir Traykov

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

13.09.2013 – 15:00

Κόστος: BGN 20 (χωρίς ΦΠΑ)

Για πρόσθετα έγγραφα και διευκρινίσεις:

 

TETsMaritsaiztok 2“ EAD

Περιφέρεια Stara Zagora

6265 s. Kovachevo
Βουλγαρία
Τηλ.: +35942662912
Fax: +359 42662912

Web:  http://www.tpp2.com

Υπόψηeng. Krasimir Traykov, αρμόδιοεμπορικούτμήματος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για αναλυτικότερα στοιχεία επί του διαγωνισμού (στη βουλγαρική) βλ και:  http://www.tpp2.com/files/422_13067_Dokumentatsiq.pdf  

23.09.2013 - 15:00

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων πρέπει να απευθύνονται στην κάτωθι διεύθυνση:

TETsMaritsaiztok 2“ EAD

Περιφέρεια StaraZagora

6265 s. Kovachevo
Βουλγαρία
Τηλ.: +359
42662717
Fax: +359 42662507

Υπόψη Τμήματος «Πρωτοκόλλου Κρατικών Προκηρύξεων»

Υπεύθυνος: κα HristinaDimitrova-Taneva, Επικεφαλής Τμήματος

3

Προμήθεια εξοπλισμού Η/Υ και περιφερειακών συστημάτων (σε τρεις παρτίδες)

Προϋπολογισμός (άνευ ΦΠΑ):

BGN1.077.375

Υπουργείο Οικονομικών

Διεύθυνση Οικονομικών και Διαχείρισης Περιουσίας

№ 102, G. S. RakovskiStr.

6260 Radnevo
Βουλγαρία

Τηλ.: +359298592705
Fax: +359 298592898

Web:  http://www.minfin.bg/

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Πληροφορίες: κα Emiliya Gyurova

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

22.08.2013 – 17:00

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

 

Για αναλυτικότερα στοιχεία επί του διαγωνισμού (στη βουλγαρική) βλ και:  http://www.minfin.bg/bg/tender

 

 

02.09.2013 – 17:00

4

Εφαρμογή μέτρων ενεργειακής επάρκειας σε 5 κτήρια του Δήμου Ruseκαι σε 3 κτήρια του Υπουργείου Οικονομικών στο Δήμο Σόφιας (σε δύο παρτίδες)

 

Προϋπολογισμός (άνευ ΦΠΑ):

Σύμφωνα με τα συνημμένα στο διαγωνισμό έγγραφα

Ministry of Economy and Energy

Triaditsa Str. 8, Sofia 1040, Bulgaria

State Expert, Projects Departmenτ

Πληροφορίες: κα. AntoniaMoynova

Γραφείο 509

Τηλ.: +359 2 9263 254; Fax: + 359 2 980 7630

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ms. Dilyana Novakova

Γραφείο 506

Τηλ.: + 359 2 9269 153; Fax: + 359 2 980 7630

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για προμήθεια των τευχών της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Moynovaκαι την κα Novakova.

Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. και την ιστοσελίδα της EBRD (EuropeanBankforReconstruction & Development):

 http://www.ebrd.com/english/pages/workingwithus/procurement/notices/project/130809a.shtml

30.09.2013 -14:00

 

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Καθολικό υπήρξε το αίτημα των ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ καθώς και των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ οργάνων που τους εκπροσωπούν για μετάθεση της ημερομηνίας διοργάνωσης της ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ στο πρώην ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Το Δ.Σ. της εταιρίας μας σε συνεργασία με όλους τους φορείς καθώς και με το τμήμα διεξαγωγής εκθέσεων και εκδηλώσεων της εταιρίας μας αποφάσισαν την μεταφορά της ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ κατά 20 μέρες.

Νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της Γιορτής θα είναι από 12 έως 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ούτως ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι οινοπαραγωγοί και να απεμπλακούν από τον μήνα Σεπτέμβριο (Τρύγος, Οργάνωση παραγωγής κ.λπ).  

Μετά τιμής

Γιώργος Καραμάνος

Σύμβουλος Ανάπτυξης

6909162668

Γιάννης Χατζηβασιλείου                                         Γιώργος Οκουμούσης

Υπεύθυνος Πωλήσεων                                               Υπεύθυνος Πωλήσεων

     6936759379                                                             6936763855

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Ο εμπορικός κόσμος της χώρας αντιδρά έντονα στα απειλητικά «ραβασάκια» του ΟΑΕΕ.

 

Η ΕΣΕΕ, εξ’ αφορμής των απειλητικών ειδοποιητηρίων που ο ΟΑΕΕ στέλνει μαζικά προς τους ασφαλισμένους του, απέστειλε προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας επιστολή, που κοινοποίησε στην Διοίκηση του ΟΑΕΕ με την οποία διαμαρτύρεται για τα συγκεκριμένα ειδοποιητήρια και ζητάει την αναστολή της αποστολής τους.

Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής έχει ως εξής:

«Ως γνωστόν, κατά τις τελευταίες ημέρες και μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του ν. 4152/2013, που περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη ρύθμιση για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, ο ΟΑΕΕ αποστέλλει σωρηδόν προς τους ασφαλισμένους του ανά την επικράτεια, ειδοποιητήρια με τα οποία ζητάει από αυτούς να ενταχθούν αμέσως στην ρύθμιση, αλλιώς θα προχωρήσει σε αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις.

Η αποστολή των συγκεκριμένων ειδοποιητηρίων έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων από τους χειμαζόμενους λόγω της ύφεσης και της οικονομικής στενότητας επιχειρηματίες, καθώς το ύφος γραφής είναι ιδιαίτερα απειλητικό και σίγουρα δεν βελτιώνει το κλίμα στην αγορά.

H ΕΣΕΕ με τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους της εκπροσωπώντας τον μικρομεσαίο επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, θεωρούμε ότι με εκφοβισμούς και απειλές δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η ρευστότητα του ταμείου μας. Είναι προφανές ότι όποιος από τους συναδέλφους μας μπορούσε μέχρι τώρα να ενταχθεί στην ρύθμιση, το έχει ήδη κάνει.

Ωστόσο, ένας από τους βασικούς λόγους που η ρύθμιση «Νέα Αρχή», αν και έχει ευνοϊκούς όρους, δεν έχει μέχρι τώρα αποδώσει τα αναμενόμενα, είναι τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις που την διέπουν. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην απαίτηση για μη ύπαρξη οφειλών εντός του 2013 και στην προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας.

Πρώτον, ήταν εξαρχής παράλογο, ένας νόμος που παράγει τα αποτελέσματά του από τον Ιούνιο του 2013, να ζητάει την εφάπαξ καταβολή, αναδρομικά από την αρχή του έτους. Ο νόμος περιορίζει την ρύθμιση σε επιχειρηματίες, οι οποίοι, ως δια μαγείας, ξεπέρασαν την οικονομική στενότητά τους μόνο με την πάροδο της 31ης Δεκεμβρίου 2012, απαίτηση σίγουρα εκτός πραγματικότητας. Ελπίζουμε ότι θα εκδοθούν σύντομα από εσάς οι εξαγγελθείσες Υπουργικές Αποφάσεις ώστε τα ανακοινωθέντα για το ΙΚΑ, δηλαδή ο διακανονισμός των οφειλών του 2013 σε 12 δόσεις, να επεκταθούν άμεσα και στα λοιπά ασφαλιστικά ταμεία.

Δεύτερον, η απαίτηση φορολογικής ενημερότητας δίνει την χαριστική βολή στην επιτυχία της ρύθμισης. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, που ο επιχειρηματίας, εξ’ ανάγκης και μόνο ιεραρχεί τις προτεραιότητές του, ο ΟΑΕΕ και όλα τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία «διώχνουν» αυτόν που τα βάζει στην πρώτη θέση, απαιτώντας πρώτα αυτός να έχει ρυθμίσει οφειλές τρίτων. Αντιλαμβανόμαστε το άγχος του Υπουργείου Οικονομικών, που προφανώς ζήτησε την προϋπόθεση αυτή, όμως έτσι η ρύθμιση δεν πρόκειται να αποδώσει, ούτε η ρευστότητα των ταμείων θα αυξηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε να προχωρήσετε στις αναγκαίες διευθετήσεις και προσαρμογές του πλαισίου, ώστε η καλή ρύθμιση που περιγράφεται στις διατάξεις του ν. 4152/2013 να αποδώσει τα αποτελέσματά της και να καλυφθούν οι ανάγκες του ΟΑΕΕ και των λοιπών ταμείων. Αυτά είναι τα απαραίτητα βήματα για να λυθεί το πρόβλημα και όχι τα ειδοποιητήρια άνευ ουσίας, που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να θυμώνουν και να τρομοκρατούν.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και δεν χρειάζονται ούτε απειλές, ούτε εκφοβισμούς για να ανταποκριθούν προς αυτές· ρεαλισμό και καλή θέληση χρειάζονται. Ως εκ τούτου ζητάμε την προσωπική σας παρέμβαση ώστε να ανασταλεί η αποστολή και η ισχύς ειδοποιητηρίων απειλής κατάσχεσης, τουλάχιστον μέχρι την εφαρμογή της επέκτασης της ρύθμισης για τις οφειλές 2013 στους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ.»

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Το επόμενο διάστημα ανεμένεται η προκήρυξη νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ, το οποίο θα ενισχύει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τομέα του Λιανικού Εμπορίου καθώς και της Εστίασης.

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεωνπου δραστηριοποιούνται στο τομέα του Λιανικού Εμπορίου θα δίνει έμφαση κυρίως στην ψηφιακή σύγκλιση και την χρηματοδότηση τους για Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Κατηγορία Νέα - Προγράμματα
Σελίδα 1 από 3


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.