Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ με γεωγραφική αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) την Παρασκευή 24/10/2014 ενημερωτική επιστολή στους ενταγμένους δικαιούχους του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» στην οποία τους υπενθυμίζει την απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ο. Κωνσταντινόπουλου σύμφωνα με την οποία η προθεσμία ολοκλήρωσης των έργων τους στο πλαίσιο του προγράμματος παρατείνεται έως τις 30/6/2015.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

για την έναρξη του προγράμματος "Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα" που υλοποιεί η ΚΕΕΕ στις 13 Περιφέρειες της Χώρας

 
 

Η Κεντρική ΄Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με χαρά σας ενημερώνει για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος "Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα".

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 4.200 στελέχη και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όλων των κλάδων της οικονομίας. Προβλέπεται η υλοποίηση 170 περίπου προγραμμάτων  κατάρτισης  στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι 80 ώρες (60 ώρες θεωρητική και 20 ώρες πρακτική άσκηση, η οποία θα υλοποιηθεί με τη μορφή των μελετών περίπτωσης (case studies) και θα έχει ως παραδοτέα  "Πλάνα καινοτομίας" τα οποία οι καταρτιζόμενοι θα προτείνουν στις επιχειρήσεις που εργάζονται).

Τα προσδοκώμενα οφέλη από την υλοποίηση του έργου είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και η ενίσχυση της καινοτομίας.

Για τη συμμετοχή των καταρτιζόμενων στο πρόγραμμα προβλέπεται επιδότηση 5 €/ώρα

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα 13/10/2014 μέχρι 31/10/2014 στην ηλεκτρονική σελίδα της ΚΕΕΕ: www.uhc.gr - kainotomia.uhc.gr

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν  τεθεί στην προκήρυξη και έχουν εγκριθεί από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή του έργου,  η επιλογή των καταρτιζόμενων θα γίνει βάσει  προτεραιότητας στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής, σε επίπεδο Περιφέρειας και ότι από κάθε επιχείρηση θα επιλεγούν μέχρι 5 καταρτιζόμενοι.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών του Κέντρου Εργάνη  , Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  και ο Δήμος Γρεβενών  προσκαλούν  τις  γυναίκες  των Γρεβενών και της ευρύτερης περιοχής:

Σε Ενημερωτική Εκδήλωση του Σχεδίου Δράσης   «Οι ...

γυναίκες της Δυτικής Μακεδονίας δικτυώνονται.

Περιφερειακό Κέντρο Στήριξης των γυναικών στη Δυτική Μακεδονία»,  που θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στις 7:00 μ.μ μέχρι 8:00 μ.μ

Στην αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

 

                   Στο πλαίσιο του προαναφερθέντος σχεδίου δράσης έχουν  προγραμματιστεί  μια σειρά από δράσεις για τη

στήριξη   των γυναικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

  1. Δωρεάν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση., Επιμορφώσεις. mentoring       
  2. Βελτίωση των δυνατοτήτων τους να αναζητήσουν εργασία ή να δημιουργήσουν νέες βιώσιμες επιχειρήσεις ή κοινωνικές επιχειρήσεις
  3. Καταπολέμηση στερεοτύπων με βάση το φύλο
  4. Αξιοποίηση Προγραμμάτων και Χρηματοδοτήσεων
  5. Δικτύωση με εργοδότες, ΚΕΚ, ή άλλες δομές κατάρτισης ενηλίκων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το  Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών

του Κέντρου Εργάνη  στο 2461350143 , 6974 937 825  ή  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και στο 2310621166.

Πρόσωπο Επικοινωνίας κα Κατερίνα  Γ. Σιακαβάρα.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.