Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Διαγωνισμός για την προμήθεια γραφικών ειδών,  χαρτιού & λοιπών συναφών υλικών  για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, για το έτος 2014 (αρχείο .pdf)

Το Επιμελητήριο Γρεβενών ενημερώνει τα μέλη του, καθώς και τους φορείς του Δημόσιου Τομέα, ότι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου θέτει σε άμεση λειτουργία το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) – www.promitheus.gov.gr - μέσα από το οποίο θα πραγματοποιείται το σύνολο των δημοσίων συμβάσεων στη χώρα.

    Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντικά, καθώς όλη η επικοινωνία και η διαχείριση γίνεται ηλεκτρονικά με κύρια αποτελέσματα το μικρότερο κόστος συμμετοχής στους διαγωνισμούς για τους υποψήφιους. Ειδικότερα, καθώς θα γίνεται ηλεκτρονική υποβολή προσφοράς και αυτεπάγγελτη αναζήτηση των απαιτούμενων  δικαιολογητικών και πιστοποιητικών, το σύστημα εξασφαλίζει ευρύτερη δυνατότητα συμμετοχής, λόγω της μείωσης του κόστους, αλλά και απόλυτη νομική διασφάλιση και διαφάνεια.

    Πεδίο εφαρμογής είναι η εκτέλεση έργων, η προμήθεια αγαθών και η παροχή υπηρεσιών σε όλα τα στάδια και ανεξαρτήτως διαδικασίας ανάθεσης άνω των χιλίων ευρώ (1.000,00€).

    Σε αυτό, θα καταχωρούνται υποχρεωτικά μέσω της διαδικτυακής πύλης (portal) του συστήματος για κάθε δημόσια σύμβαση, τα στοιχεία που αφορούν:

•  στο πρωτογενές αίτημα,

•  στην έγκριση του,

•  στη διακήρυξη του,

•  τη συμβασιοποίησή του και

•  στις σχετικές πληρωμές που πραγματοποιούνται για την υλοποίηση της.

   Για την παρουσίαση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και τα Επιμελητήρια Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30 στην πρώην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Κοζάνη.

Καλούνται τα μέλη – επιχειρήσεις των Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας να παραβρεθούν, αλλά και οι φορείς του Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ, καθώς το θέμα αφορά όλους.

    Την εκδήλωση του ΕΣΗΔΗΣ θα προλογίσει ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός και η παρουσίαση θα γίνει από στελέχη της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Για το Επιμελητήριο Γρεβενών

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 στα Γρεβενά

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρονπαρακολούθησαν οι Δικαιούχοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 11/2/2014 στις 6.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Γρεβενών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο γενικός διευθυντής της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ Σπυρίδων Σκοτίδας, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά όλα τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι Δικαιούχοι προκειμένου να υλοποιήσουν το έργο τους σωστά χωρίς προβλήματα στην εκταμίευσης της δημόσιας χρηματοδότησης(επιχορήγηση). Παράλληλα έδωσε χρήσιμες οδηγίες και κατευθύνσεις με τη χρήση συγκεκριμένων παραδειγμάτων για θέματα υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου και των τεκμηρίων που

πρέπει να συνοδεύουν την πραγματοποίηση των δαπανών, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου κάθε Δικαιούχου. Επίσης ενημέρωσε για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δικαιούχοι για τη βελτίωση της ρευστότητάς τους προκειμένου να καλύψουν την ιδία συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Μετά το τέλος της εισήγησής του ο . Σ. Σκοτίδας απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων επενδυτών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος που έλαβε πρώτος το λόγο αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στις προσπάθειες της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και του Επιμελητηρίου για τη σωστή ενημέρωση των επενδυτών και για τη σημασία που έχει για το Νομό η υλοποίηση των εγκεκριμένων επενδύσεων.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ζήσης Πιτσέλης, Διευθυντής Προγραμματισμού αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη στήριξη των επενδύσεων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα κατά τα φάση της αξιολόγησης, ενώ σημείωσε τη μεγάλη σημασία που έχουν οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις για την υλοποίηση των επενδύσεων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι των Τραπεζικών Ιδρυμάτων του Νομού Γρεβενών.

                                                                                             Ο Πρόεδρος

                                                                                             Νικόλαος Ράμμος

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Το Επιμελητήριο Γρεβενών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ σας προσκαλούν στην ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ EKΔΗΛΩΣΗ που συνδιοργανώνουν  με θέμα:

«Ενημέρωση των Δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ‘‘Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013’’ για την ορθή υλοποίηση του έργου τους. Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες»

 

την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6.00μ.μ.

στην Αίθουσα Συνεδριάσεων

του Επιμελητηρίου Γρεβενών

(Εμμανουήλ Παπά 7, Γρεβενά)

Η ενημέρωση για το πρόγραμμα θα γίνει από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους εντάχθηκαν ως Δικαιούχοι σε αυτό.

Την εκδήλωση έχει κληθεί να χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Δακής.

 

Η παρουσία σας στην εκδήλωση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

 

Νικόλαος Ράμμος

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Επιμελητήριο Γρεβενών: ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Αρχείο .doc)

ΔΕΥΑΓ: Αποκατάσταση τομών επισκευής βλαβών ύδρευσης- αποχέτευσης σε Ασφαλτικά οδοστρώματα για το 2014 (Αρχείο .doc)

Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 10:00

ΔΕΥΑΓ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2014

ΔΕΥΑΓ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2014 (Αρχείο .doc)

ΔΕΥΑΓ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ & ΜΕΛΑΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 (Αρχείο .doc)

Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 09:48

ΔΕΥΑΓ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014

ΔΕΥΑΓ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 (αρχείο .doc)

Σελίδα 1 από 2


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.