Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εργασίες επισκευής- συντήρησης των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών (Αρχείο .pdf)

Θέμα: Δρομολόγηση των διαδικασιών συμμετοχής των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στις κατασκευαστικές εργασίες του αγωγού φυσικού αερίου (TAP)

Αγαπητέ/ή Πρόεδρε,

Η εταιρεία Trans Adriatic Pipeline (TAP), στο πλαίσιο της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, σκοπεύει να υλοποιήσει ένα «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προμηθευτών» (ΠΕΠ) προκειμένου να υποστηρίξει και να εκπαιδεύσει προμηθευτές επί της βάσης των αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών του Έργου.

Στην παρούσα φάση, ο TAP επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί σας προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες αναφορικά με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

            Στο συνημμένο κείμενο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον TAP και το «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προμηθευτών» που προτίθεται να οργανώσει.

            Είναι αυτονόητο ότι το έργο του TAP είναι πολύ σημαντικό τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο και η υλοποίησή του έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την επιχειρηματική κοινότητα της Δυτικής Μακεδονίας. Η συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την Περιφέρεια και η όλη προσπάθεια θα υποστηριχθεί με ανάλογο σχεδιασμό και ενδιαφέρον.

Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, η κατασκευή του αγωγού TAP να προσφέρει το μέγιστο δυνατό όφελος για τις τοπικές επιχειρήσεις και τη μεγαλύτερη δυνατή προστιθέμενη αξία για το σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Γιώργος Δακής

Κατεβάστε την επιστολή

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Πρόχειρος διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτή για τα παγωτά του κυλικείου και του πρατηρίου τροφίμων του Γ.Κ.Κ. Γρεβενών για ένα έτος. (Αρχείο .Pdf)

EΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΩΝ (Αρχείο .pdf)


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.