Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook
Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 15:00

Έκθεση WOP – DUBAI, 9-11 Νοεμβρίου 2014

Η  www.greekfruits.eu  θα ήθελε να σας ενημερώσει για την κλαδική έκθεση WOP, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι , 9-11 Νοεμβρίου 2014.

Η WOP είναι η μόνη έκθεση φρούτων και λαχανικών και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κεντρικής Λαχαναγοράς του Ντουμπάι.

Συμμετέχουν 25 και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με όλους τους εισαγωγείς, χονδρεμπόρους και εκπροσώπους Σ/Μ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχει και το περιοδικό EurofruitMiddleEast (Αγγλίας), το οποίο κατά την διάρκεια της έκθεσης οργανώνει ενημερωτικό συνέδριο με όλες τις τάσεις της αγροτικής οικονομίας στη Μέση Ανατολή.

” …η WOP 2014, υπόσχεται επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να διεισδύσει στις αγορές της Σαουδικής Αραβίας…’’

Ιστοσελίδα έκθεσης : http://www.wop-dubai.com/


Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνα
Bouman
τηλ.
22910 78812 - κινητό: 6944 240 357
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">konstantinagiannoutsou@yahoo.com
www.greekfruits.eu

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Σας γνωρίζουμε ότι τελευταία ημέρα εμπρόθεσμης πληρωμής του 4ου διμήνου 2014 είναι η Τρίτη  30/09/2014.

Την ίδια μέρα καταβάλλεται και η μηνιαία δόση των ρυθμίσεων Ν.4152/2013, μέσω πάγιας εντολής, καθώς και τυχόν ανεξόφλητη δόση της 31/08/2014. Υπενθυμίζουμε ότι η ανεξόφλητη δόση καταβάλλεται προσαυξημένη  κατά 15%.

Οι ασφαλισμένοι που καταβάλλουν εισφορές ή δόσεις με πάγια εντολή, θα πρέπει να συνεννοηθούν με την Τράπεζα επιλογής τους σχετικά με:

Για την προστασία των ασφαλιστικών σας δικαιωμάτων προτείνεται η ύπαρξη επαρκούς υπολοίπου από την προηγούμενη μέρα.

Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης εισφορών σε Τράπεζες ή ΕΛ.ΤΑ., με εντολή πληρωμής, θα πρέπει να ελέγχετε η ορθότητα του 13ψηφίου κωδικού πληρωμής και του αναγραφόμενου ποσού επί της απόδειξης της συναλλαγής που θα παραλάβετε.

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ

Έχοντας σαν « οδηγό » την επιτυχία της 1ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, της έκθεσης που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των τροφίμων και ποτών, με την πρωτοφανή επισκεψιμότητα αλλά και την μοναδική για τον κλάδο προβολή της, σας καλωσορίζουμε στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον στα μάτια του κόσμου, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου, έκθεση τροφίμων και ποτών με νέα δεδομένα και πολλές καινοτομίες.

Η 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, είναι η πρώτη έκθεση που συνδυάζει τη λιανική με τη χονδρική. Επισκέπτες της έκθεσης θα είναι αφ’ενός επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών και αφετέρου το πολυπληθές καταναλωτικό κοινό της Αθήνας και των όμορρων δήμων.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «F&B Commercial Hall», στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο επισκέπτες χονδρικής που φέρουν ειδική κάρτα εισόδου, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών.

Παράλληλα, το «Greek Market Hall» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον ιδιώτη που ενδιαφέρεται για τα τρόφιμα και τα ποτά, καθώς σε ξεχωριστή αίθουσα φιλοξενεί τους σημαντικοτερούς Έλληνες παραγωγούς με τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί, να δοκιμάσει τα προϊόντα τους και φυσικά να προμηθευτεί τα αγαθά τους.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ένα πρωτοποριακό event με πρωταγωνιστή εσάς και τα προϊόντα σας και «θεατές» τους χιλιάδες επισκέπτες μας, από όλη την Ελλάδα.

food-image

Η 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου μοναδικά προνόμια όπως:

Εκθέτες χονδρικής «F&B Commercial Hall»

  • Προβολή των προϊόντων σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Προοπτικές σύναψης εμπορικών συμφωνιών με επίκεντρο τις εξαγωγές
  • Δημιουργική συνύπαρξη όλου του κλάδου στην ίδια διοργάνωση
  • Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης
  • Ευκαιρία έμμεσης προβολής μέσα από την καινοτόμο παροχή των « χορηγικών stand » που εγκαινιάζουμε στην διοργάνωση
  • Συναντήσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ επαγγελματιών του χώρου
  • Β2Β συναντήσεις με αγοραστές από όλο τον κόσμο (Ρωσία, Ευρώπη, κ.α.)

Εκθέτες λιανικής «Greek Market Hall»

  • Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης και επι τόπου πωλήσεων
  • Προβολή των τοπικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους Έλληνες παραγωγούς να προβληθούν στο ευρύ κοινό
  • Ευκαιρία έμμεσης αλλά αποτελεσματικής προβολής μέσα από την καινοτόμο παροχή των « χορηγικών stand » που εγκαινιάζουμε στην διοργάνωση

www.expotrof.gr

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

 

1ο χιλ Γρεβενών - Κοζάνης, Τ.Κ 51100, Γρεβενά

Τηλ. 2462025433-fax2462025434

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών, πρόκειται να προβεί στην προμήθεια τοποθέτηση τεσσάρων (4) καινούργιων ελαστικών, μη αναγομωμένα, κατάλληλα για χρήση σε χωμάτινο ή και ασφάλτινο οδόστρωμα (ελληνικά εδάφη), πολύ καλής ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών για τα σκαπτικά μηχανήματα της (COMATSU, VENIERI).

Η προμήθεια θα γίνει με απευθείας ανάθεση με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή προσφοράς στο σύνολο της προμήθειας των ελαστικών.

Η πληρωμή θα γίνει με την προσκόμιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας σε δύο μήνες από την παραλαβή.

Τα ελαστικά θα έχουν διαστάσεις:

2 ελαστικά 16,9-28 /14 λινά

2 ελαστικά 17,5L-24 /14 λινά

Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. 11389/93 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών «περί Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (ΕΚΠΟΤΑ) με απευθείας ανάθεση και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών.

Οι προσφορές να αποσταλούν σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα αναφέρει εξωτερικά:

τα στοιχεία του προμηθευτή και

«προσφορά για την προμήθεια ελαστικών»

μέχρι και την Δευτέρα 29/09/2014 (1ο χιλ. Γρεβενών Κοζάνης, Τ.Κ. 51100).

Πληροφορίες στο τηλ. 2462025433 στους: κ Ξάνθο Κων/νο και Πούλιο Θεόδωρο.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η προσφορά θα είναι στην ελληνική γλώσσα, με πλήρη σαφή και αναλυτικά τεχνικά στοιχεία.

Όλα ελαστικά θα είναι κατασκευασμένα από πρωτογενή υλικά αρίστης ποιότητας παραγωγής B΄ εξαμήνου του 2014 (δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει συμπληρωθεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι ( 6 ) μηνών από την ημερομηνία παραγωγής τους) και θα διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά απόλυτα εναρμονισμένα με τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής σε μηχανική καταπόνηση, μεγάλες θερμοκρασιακές αλλαγές, εφελκυσμό και στρέβλωση.

Τα προσφερόμενα ελαστικά θα καλύπτουν τις απαιτήσεις που αναφέρονται στην παρούσα και θα πρέπει να επιτρέπουν την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Τα ελαστικά θα πρέπει να έχουν πλήρη σήμανση που να δείχνει τον κατασκευαστή, τη διάσταση και τον τύπο του ελαστικού, καθώς επίσης και την σήμανση που θα δείχνει ότι τα χαρακτηριστικά του ελαστικού πληρούν την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία ( Α΄ Ποιότητας ISO/t5 Ευρωπαϊκής Ένωσης) και είναι εφοδιασμένα με το ανάλογο πιστοποιητικό σήμανσης καταλληλότητας CE.

Ο προμηθευτής θα πρέπει να διαθέτει οργανωμένο ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο στον Δήμο Γρεβενών και ετοιμοπαράδοτα τα ελαστικά που περιγράφονται στην παρούσα προκειμένου να προβεί στην άμεση τοποθέτησή τους. Σε περίπτωση μη άμεσης παράδοσης να υπάρχει δέσμευση για τον χρόνο παράδοσης – τοποθέτησης.

Σε κάθε τοποθέτηση ελαστικού να γίνεται απαραιτήτως ζυγοστάθμισή του.

 

Γρεβενά,23/09/2014

 

Ο Γεν. Δ/ντης της ΔΕΥΑΓ

 

 

 

 

 

Τοτίδης Επαμεινώνδας

Πολιτικός Μηχανικός

 


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.