Print this page

Δυνατότητα Δωρεάν Προβολής και Προώθησης των Επιχειρήσεων – στο All4Greece.com

Wednesday, 24 July 2013 09:45

Θέμα: Πρόταση Συνεργασίας για Ώθηση της Ελληνικής Εξωστρέφειας

  • Δυνατότητα Δωρεάν Προβολής και Προώθησης των Επιχειρήσεων – μελών σας στο All4Greece.com
  • Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακού Κόμβου για τις Εξαγωγικές Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προιόντα τους.

Tο διαδικτυακό site All4Greece.com έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής στο ΕΜΠ με κύριο στόχο την προβολή και προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνεται η συνεργασία μας για την επίτευξη του εν λόγω στόχου, δεδομένου ότι αυτός αποτελεί και βασικό στόχο του επιμελητηρίου σας.
Το All4Greece.com αποτελεί ένα πλήρες ελληνικό portal για την δωρεάν ηλεκτρονική προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους, την ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών στους τομείς των Εξαγωγών και των Επενδύσεων στην Ελλάδα, την παροχή κλαδικών μελετών και πληροφοριών για αγορές στόχους που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους κλπ. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εθνική προσπάθεια υπό την στήριξη του τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.
Σε αυτό το πλαίσιο το All4Greece.com τελεί ήδη υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και υφίσταται συνεργασία με πολλά επιμελητήρια της χώρας μας. Έχουμε υπογράψει σχετικό μνημόνιο συνεργασίας (π.χ. Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΒΕΑ). Επίσης, αναπτύσσουμε συνεργασία και με δήμους (κύρια τουριστικούς) όπως της Πρέβεζας, της Καλύμνου κλπ.
Στο All4Greece.com ήδη συμμετέχουν αρκετές μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και εταιρίες του Χρηματιστηρίου. Μια προσεκτική επίσκεψη στο site δείχνει το πλήθος επιχειρήσεων, χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες, επενδυτικές ευκαιρίες και συνεργασίες καθώς και γενικότερα στοιχεία για τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης των επιχειρήσεων.
Επισημαίνεται η ύπαρξη αρκετών δημοσιευμάτων με ευμενή σχόλια στον Τύπο, όπως στην Ναυτεμπορική, στο Κέρδος και στο Έθνος.
Η εφαρμοζόμενη ήδη πρακτική είναι η γνωστοποίηση από πλευράς του κάθε επιμελητηρίου της συνεργασίας με άρθρο του στο site ή/και στο περιοδικό του, η σύνδεση με link κλπ. Επίσης, μπορούμε να σας δώσουμε κωδικούς για πρόσβαση στο All4Greece.com ώστε να καταχωρείτε εσείς, ως επιμελητήριο, τα μέλη σας όπως γίνεται ήδη και με άλλα επιμελητήρια.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ευελπιστούμε σε συνεργασία για την επίτευξη του κοινού στόχου.

Για το All4Greece.com
Με εκτίμηση,
Σταμάτης Υπερήφανος
υπ. Δρ. ΕΜΠ
τηλ. +30 210 8817029, +30 6947465168
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.