Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ PORTAL "ΕΡΜΗΣ"

Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 10:44

Το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης ενός portal στο internet στο οποίο θα «ανεβούν» όλες οι εν δυνάμει και εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις από Ελληνικά Επιμελητήρια που συμμετέχουν στον «Ερμή» και από τα Ρώσικα Επιμελητήρια που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στο επόμενο Forum του «Ερμή» εντός του έτους 2014.
Το portal θα έχει την δυνατότητα να «συνδέει» ελληνικές και ρώσικες επιχειρήσεις που έχουν ενδιαφέρον για κοινές κατηγορίες προϊόντων και να ενημερώνει αυτόματα αντίστοιχα τις ελληνικές και τις ρώσικες για την ένδειξη ενδιαφέροντος.
Επίσης, κάθε ελληνική επιχείρηση θα μπορεί να επιλέγει και να ενημερώνει ηλεκτρονικά ρώσικες επιχειρήσεις για ένδειξη ενδιαφέροντος για εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων. Παρομοίως, οι ρώσικες επιχειρήσεις θα μπορούν να εντοπίζουν ελληνικές επιχειρήσεις ανά κατηγορία προϊόντων και να γίνεται αυτόματη ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων.
Τέλος, μια δεύτερη δυνατότητα του portal που ήδη λειτούργησε σε μεγάλο βαθμό στο συνέδριο του «Ερμή», είναι η δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο συνέδριο και η επιλογή επιχειρήσεων ελληνικών ή ρώσικων αντίστοιχα που επιθυμεί συνάντηση – επαφή κάθε επιχείρηση με αυτόματη δημιουργία ωρολογίου προγράμματος συναντήσεων και ενημέρωσης των στοιχείων και των δεδομένων των επιχειρήσεων με τις οποίες επιθυμεί συνάντηση.
Για την επίτευξη των ανωτέρω, εφόσον επιθυμείτε, παρακαλούμε όπως μας διαθέσετε λίστα επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου σας στις οποίες θα αποσταλεί εκ μέρους μας (ή εκ μέρους σας ή από κοινού) e-mail στο οποίο θα τους ζητείτε η έγκριση (με αυτοματοποιημένη επιλογή) για «ανεύρεση» των στοιχείων τους στο portal του «Ερμή». Ήδη ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων (άνω των 400) είναι αναρτημένες στο site του «Ερμή».
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας στην υποστήριξη των στόχων και επιδιώξεων του «Ερμή», που είναι η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είναι καθοριστική για την επιτυχία των στόχων.
Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε για την αποδοχή των ανωτέρω προτάσεών μας και με χαρά είμαστε στη διάθεσή σας να παρευρεθούμε για τυχόν διευκρινήσεις – εξηγήσεις προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.


Για το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής
Κλεόβουλος Αλεξιάδης
Γενικός Διευθυντής Αστικής Εταιρίας


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.